Najava seminara gostujućeg predavača dr. Petrosa I. Polychronisa

25/06/2019

29. lipnja 2019.
10.00-18.00

Circolo, Uljarska 1, Rijeka

Seminar Petrosa I. Polychronisa:
˝Kako možemo iskoristiti kompleksnost, kaos i teoriju živih sustava za daljnji razvoj našeg sistemskog pristupa terapiji
Kotizacija: 300,00 kn.

Petros I. Polychronis je psihoterapeut, grupni i obiteljski psihoterapeut, trener i supervizor.
Dr. Polychronis je trenutno ravnatelj Atenskog instituta Antropos u Grčkoj, centra koji je među prvima u Europi prakticirao obiteljsku terapiju.
Kao konzultant, uključen je u razvoj programa podrške koji se bave dobrobiti djeteta i obitelji s različitim poteškoćama. Jedan je od članova osnivača Europskog udruženja za obiteljsku terapiju (E.F.T.A.), Helenske udruge za sistemsko razmišljanje i obiteljsku psihoterapiju te Grčkog društva za deinstitucionalizaciju i mentalno zdravlje.
Bio je član Izvršnog vijeća Svjetske udruge za socijalnu psihijatriju i Helenskog udruženja dječje psihijatrije te je počasni član Izvršnog vijeća Terapijskog centra za ovisnike i njihove obitelji (KE.TH.E.A.).
Dr. Polychronis je gostujući profesor na poslijediplomskim studijima na sveučilištima u Ateni, Kreti i Ioannini. Također je trener za program osobnog i stručnog usavršavanja na ˝ Systemic Institute of Cyprus˝, certificiranog od strane EAP-a.

Glavna područja interesa / publikacije:
Dijete kao ko-terapeut u obiteljskoj terapiji.
Obitelj kao polje za razvoj vještina / meta-vještina u digitalnom svijetu.
Trening za sistemsko razmišljanje i obiteljsku terapiju.
Interventni programi za multi-problemske obitelji.
Sistemske konzultacije za organizacije, osobni razvoj Selfa terapeuta.

Sva prava zadržana | 2023.